امروز پنجشنبه ۳ آبان ۱۴۰۳

میراث فرهنگی، شهرداری و مالکین سه ضلع احیاء موفق بافت تاریخی

کد خبر: 5792
زمان انتشار: ۲۳ دی ۱۴۰۰ - ۲۱:۰۱ بعد از ظهر -
42 بازدید

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری سمنان؛

میراث فرهنگی، شهرداری و مالکین سه ضلع احیاء موفق بافت تاریخی

 

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری سمنان از میراث فرهنگی، شهرداری و مالکین بافت‌های تاریخی به عنوان سه ضلع احیاء موفق بافت تاریخی در شهر سمنان نام برد.

 

مهدی حمیدی با اشاره به اهمیت بافت‌های تاریخی در این استان اظهار کرد: نگهداری و صیانت از هویت تاریخی ساکنین‌ این دیار برای آیندگان و احیاء بافت تاریخی، از اولویت های اصلی ما در حوزه عمرانی شهر سمنان است.

 

وی با اشاره به مطالباتدوستداران میراث فرهنگی در سمنان تصریح کرد: روش مطالبه‌گری عالمانه، منطقی و اخلاق‌مدارانه فعالان عرصه میراث فرهنگی، بسیار ارزشمند بوده و نشان از فرهنگ غنی مردم شهر سمنان دارد

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری سمنان ادامه داد:اینگونه پیگیری و مطالبه‌گری های منطقی، وظیفه ما را در خدمتگزاری برای مردم سنگین‌تر و مصم‌تر خواهد کرد.

وی به تمجید از تلاش‌های سازمان‌های مردم‌نهاد فعال در حوزه میراث فرهنگی پرداخت و افزود: افزایش فرهنگ گردشگری و میراثی در قالب سمن‌ها و تشکل‌ها، امری بسیار ارزشمند است.

حمیدی با بیان اینکه شهر سمنان، به بافت تاریخی خود شناخته شده و معروف بوده است تصریح کرد: بافت تاریخی شهر سمنان، هویت، تاریخ، فرهنگ و سابقه مردمان این دیار است.

وی با تجلیل از دغدغه‌های مردم و مسوولان شهری برای احیای بافت تاریخی سمنان گفت: میراث فرهنگی، شهرداری و مالکین بافت‌های تاریخی، سه ضلع احیاء موفق بافت تاریخی هستند

حمیدی تصریح کرد: تدوین یک طرح ‌جامع تخصصی، دقیق و مدون برای احیاء بافت تاریخی و سرمایه گذاری در حوزه گردشگری در این بافت تاریخی ارزشمند و معرفی هویت تاریخی آن، امری ضروری است که نیاز است برای این مهم اعتبار مطالعاتی و اجرایی در نظر گرفته شود.

وی اظهار کرد: در خصوص حفظ میراث و تقویت گردشگری در بافت تاریخی همراه با کسب درآمد و ارتقاء اقتصادی صاحبان ملک‌ها، میراث فرهنگی نقش مشاوره‌ای داشته و شهرداری نیز می‌تواند در اجرای پروژه‌های پیشران و نمونه و آماده‌سازی زیرساخت‌ها، بسیار تاثیرگذار باشد.

معاون استاندار با اشاره به اقبال گردشگران به بومگردی‌ها گفت: ما تمام ظرفیت خود را در اختیار شهرداری و میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قرار خواهیم داد تا با اقناع سازی مالکین بافت تاریخی، در راستای راه‌اندازی بومگردی‌ها اقدام شود

وی افزود: در کناراقدامات فیزیکی و عمرانی که در راستای احیاء بافت تاریخی شهر انجام می‌شود، کارهای فرهنگی برای سوق دادن روان مردم به سمت توجه به میراث فرهنگی، امری حائز اهمیت است که باید در این ‌مهم توسط میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان برای شهر سمنان و سایر شهرهای استان اعتبار در نظر گرفته شود.

وی بر تداوم حمایت‌ها از فعالان صنعت گردشگری در استان تاکید و خاطرنشان کرد: استانداری سمنان نیز حامی سرمایه‌گذاران واقعی در بحث احیاء بافت تاریخی و راه‌اندازی واحدهای گردشگری و بومگردی در استان خواهد بود و در همین راستا همه تلاش خود را برای گره‌گشایی از مشکلات قابل حل، به کار می‌گیریم.

منبع: ایسنا

اشتراک گذاری