- مشاهده یک قلاده یوزپلنگ آسیایی در میامی
- چهار حادثه رانندگی طی شبانه روز گذشته با ۱۸ مصدوم در جاده های استان
- مهدیشهر تنها شهرستان با وضعیت زرد کرونایی در استان
- مصرف بنزین در استان سمنان سال گذشته ۳۴ درصد بیشتر شد
- هشدار زرد یک هفتهای در استان؛ از رگبار پراکنده و تندباد تا گرد و خاک
- برنامه هفتم توسعه و ضرورت دیپلماسی منطقه ای
- رفع تصرف ۸۰ هزار هکتار از اراضی ملی در سال ۱۴۰۱
- ۴۰ درصد فضاهای آموزشی استان سمنان را خیرین ساخته اند!!
- شاهد تنش آبی بالا در استان هستیم!!
- ایجاد زیرساخت کالابرگ الکترونیک در ۸۰۰ فروشگاه استان سمنان
آفتاب گرفتن روی پشتبام!!
مدل پیشنهادی مدیران دولت رئیسی برای حفظ گونههای نادر حیوانی؛
آفتاب گرفتن روی پشتبام!!
بعد از انتشار خبری در پایگاه خبری پیامگوی سمنان با عنوان “عجیب اما واقعی؛ آذر و توران توله یوزهای آسیایی روی پشتبام ادارهکل محیط زیست استان سمنان؟!! ” و طرح سوالاتی که همچنان بیپاسخ مانده است؛ دیروز علی سلاجقه در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران درباره تصاویر منتشره از تولهیوزها در پشتبام ساختمان، اظهار کرد:
“وضعیت این تولهها بسیار عالی است. در فضای مجازی به حضور این تولهها در پشت بام انتقاد شده در حالیکه حتی انسان هم برای استفاده از نور خورشید به پشتبام میرود و این بهترین راه برای آفتابگیری است و این وضعیت هم در مورد این تولهها اتفاق افتاد. ”
علیرغم اینکه در خبر پیامگوی سمنان به شرایط غیرطبیعی نگهداری آذر و توران روی پشتبام ادارهکل محیطزیست از جمله کف ایزوگام، دیوار آجری و فضای بدون سقف اشاره شده بود، رئیس سازمان محیطزیست دولت سیزدهم فقط به توجیه ماجرا با اشاره به نیاز به آفتابگیری پرداخت و حرفی از وضعیت مکان، کف، دیوارها و لانه و چوب و چمن مصنوعی صحنهسازی شده نداشت و این ابهامها همچنان به جاست.
بنظر میرسد با توجه به برنامه پیشنهادی مدیران محیطزیستی دولت سیزدهم برای نگهداری گونههای حیوانی نادر و در معرض انقراض، بعد از آفتابگرفتن یوزپلنگها روی پشتبام در گام بعدی باید شاهد حضور گورخر آسیایی، خرس قهوهای، فلامینگوی غولپیکر، خرگوش بیدم، ببر مازندران و… در پشتبام ساختمانهای ادارات کل و سازمان محیط زیست باشیم.
بنابراین رسانه خبری پیامگوی سمنان مجددا سوالات خود را که همچنان از طرف ادارهکل محیطزیست استان سمنان بیپاسخ مانده، تکرار میکند:
اگر خدای ناکرده این بازماندگان از گونه نادر آسیایی دچار مشکل گردند و یا تلف شوند، تقصیر بر گردن کیست؟ آیا میشود منکر نگهداری در این شرایط شد؟ اصلا این شرایط برای نگهداری حیوانات و آنهم چنین گونه نادری مناسب است؟ چند وقت این حیوانات در این شرایط نگهداری شدند؟
بهرامعلی ظاهری معاون وقت اداره کل محیط زیست استان سمنان و مدیر پروژه انتقال گورهای آسیایی به گرمسار که در سال ۱۳۹۷ به دلیل آنچه کوتاهی و مقصر بودن در مرگ گورهای آسیایی عنوان شده بود، از این سمت عزل شد؛ اما هم اکنون در دولت رئیسی مدیرکل محیط زیست استان سمنان است.
- ضریب ۶۵ درصدی هتلینگ در استان طی تعطیلات نوروزی
- سرمایه گذاری حدودا ۹۲ میلیاردی برای بهینهسازی شبکه برق استان در سال ۱۴۰۱
- هاشمی استاندار سمنان مدیر برتر در حوزه حضور میدانی ستاد سفر!!!
- پرداخت ۳۱۰ میلیارد تومان ماهانه مستمری بیمهشدگان تامین اجتماعی در سال ۱۴۰۱
- معیشت کارگران در اولویت کاری رئیس جمهور و دولتمردان!
- هشدار زرد با احتمال بارش باران، رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید
- افزایش ۷ درصدی نزاع در استان
- خانوادههای پرجمعیت استان سمنان زمین ۲۰۰ متری دریافت میکنند
- دریافت اجباری وجه از اولیاء دانش آموزان قانونی نیست!
- حواله خودرو گرفتهاید یا نه؟!