امروز شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۳
دبیر علمی همایش ملی ابن یمین فریومدی؛

۲۵ مهر آخرین مهلت ارسال آثار به همایش ملی ابن یمین فریومدی

همایش ملی ابن‌یمین فریومدی به همت انجمن آثار و مفاخر فرهنگی استان آبان ۱۴۰۲ در شاهرود و فرومد شهرستان میامی استان سمنان برگزار می‌شود و ۲۵ مهر مهلت ارسال مقالات به این همایش ملی تعیین شد.
کد خبر: 17230
زمان انتشار: ۷ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۳ بعد از ظهر -
256 بازدید

دبیر علمی همایش ملی ابن یمین فریومدی؛

۲۵ مهر آخرین مهلت ارسال آثار به همایش ملی ابن یمین فریومدی

دبیر علمی همایش ملی ابن یمین فریومدی گفت: همایش ملی ابن‌یمین فریومدی به همت انجمن آثار و مفاخر فرهنگی استان آبان ۱۴۰۲ در شاهرود و فرومد شهرستان میامی استان سمنان برگزار می‌شود و ۲۵ مهر مهلت ارسال مقالات به این همایش ملی تعیین شد.

 

نوید فیروزی روز سه شنبه به خبرنگاران گفت: برنامه‌ریزی برای برگزاری باشکوه همایش ملی ابن یمین فریومدی از سال گذشته آغاز شد و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی استان سمنان، در جلساتی متعدد با اهالی علم و فرهنگ در شهرهای تهران، سمنان، شاهرود و میامی در خصوص این همایش رایزنی کرده‌ است.

 

وی با بیان اینکه فراخوان همایش ملی این‌یمین فریومدی برای ارسال مقالات، هفته آخر مرداد منتشر شد، ادامه داد: فرهنگستان زبان و ادب فارسی، دانشگاه علامه طباطبایی و دانشگاه سمنان از حامیان علمی این همایش هستند.

 

وی گفت: مقالات برگزیده این همایش علمی در ویژه‌نامه نشریه مطالعات زبانی و بلاغی دانشگاه سمنان چاپ خواهد شد و به ۶ مقاله از مقالات برگزیده جایزه نقدی تعلق خواهد گرفت؛ سه مقاله نخست هر کدام ۱۰۰ میلیون ریال و سه مقاله دوم هر یک ۵۰ میلیون ریال.

دبیر علمی همایش ابن یمین فریومدی، مهلت ارسال مقالات به دبیرخانه علمی همایش را ۲۵ مهر سال جاری بیان کرد و اظهار داشت: موضوعات مربوط با زندگی و شعر این شاعر ارجمند محور اصلی همایش ملی ابن‌یمین فریومدی است.

وی یادآور شد گفت: بخش علمی و پژوهشی همایش ملی ابن یمین فریومدی دهم آبان در شاهرود و بخش بازدید از مقبره نیز یازدهم آبان در فرومد میامی برگزار می‌شود.

محورهای همایش ملی ابن‌یمین فریومدی شامل صنایع ادبی در اشعار ابن‌یمین، بررسی اشعار ابن‌یمین از نظر وزن و قافیه، سبک زبانی اشعار ابن یمین، بررسی و تحلیل اشعار ابن یمین از منظر رویکردهای نوین نقد ادبی، اشعار پراکنده ابن یمین در جُنگ ها، مجموعه ها ، معرفی و بازشناسی نسخ دیوان ابن یمین و نقد و بررسی تصحیحات دیوان ابن یمین، تاریخ تحولات موضوعی، و کارکردی قطعه‌سرایی در ایران و بررسی قطعه به عنوان یک نوع ادبی، اهمیت قطعه از نظر ارائه اطلاعات تاریخی، سیاسی، اجتماعی، شاعران قطعه‌سرا پیش وپس از ابن یمین و قطعه‌سرایی در روزگار ما، است.

منبع: ایرنا

اشتراک گذاری
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *